کتاب ضدمیکروبها در علم و فناوری غذایی
Antimicrobials in Food Science and Technology
آرتی گوپتا (Arti Gupta) و رام پراساد (Ram Prasad)
چاپ اول (First edition)، ۲۰۲۴
شابک (گالینگور): 9781032215563
شابک (شومیز): 9781032215570
شابک (ایبوک): 9781003268949
کد DOI: 10.1201/9781003268949
ناشر: انتشارات CRC، 2024
تعداد صفحات: 180 صفحه
زبان: انگلیسی
ثبت سفارش ترجمه مقاله فارسی به انگلیسی دامپزشکی
معرفی کتاب ضدمیکروبها در علم و فناوری غذایی
نیاز به تولید غذای با کیفیت بالا و عاری از عوامل بیماریزا، به طور فزایندهای به منابع طبیعی مواد ضدمیکروبی برای مهار ارگانیسمهای فاسد کننده مواد غذایی، عوامل بیماریزای منتقله از غذا و سموم متکی است.
پیشرفتها و نوآوریهای اخیر در زمینه مواد ضدمیکروبی جدید از منابع طبیعی برای طیف وسیعی از کاربردها، مستلزم آن است که دانش منابع سنتی برای مواد ضدمیکروبی غذایی با جدیدترین فناوریها در شناسایی، توصیف و کاربردها ترکیب شود.
این کتاب به بررسی منابع طبیعی و جدید مواد ضدمیکروبی و همچنین آخرین پیشرفتها در استفاده از مواد ضدمیکروبی شناخته شده در غذا میپردازد و مواد ضدمیکروبی مشتق شده از منابع میکروبی، محصولات مشتق شده از حیوانات، گیاهان و محصولات با ارزش افزوده را پوشش میدهد.
همچنین این کتاب شامل توسعه و استفاده از مواد ضدمیکروبی طبیعی برای محصولات غذایی فرآوری شده و تازه است. فناوریهای جدید و نوظهور در مورد مواد ضدمیکروبی نیز مورد بحث قرار گرفته است.
این کتاب، پیشرفتها و نوآوریهای اخیر در فناوری مواد غذایی در مبارزه با بیماریهای عفونی را بررسی میکند و پیشرفتهای حاصل در ترکیبات ضدمیکروبی و کاربردهای آنها در مبارزه با میکروبها را بررسی میکند.
علاوه بر این، عکسها، نمودارها و جداول متنوعی را برای کمک به توضیح مطالب ارائه میدهد. استراتژیهای جدید برای مبارزه با مقاومت ضدمیکروبی نیز شرح داده شده است و بر اقدامات مشترک کنترل تأکید دارد. مباحث پیشرفته در این جلد شامل فرآوری مواد غذایی، امنیت غذایی، نگهداری، تجزیه و تحلیل تغذیهای، کنترل کیفیت و نگهداری و همچنین شیوههای تولید خوب در صنایع غذایی است.
مخاطبان:
دانشجویان، دانشمندان، دانشگاهیان و سیاستگذاران میتوانند از کتاب «ضدمیکروبها در علم و فناوری مواد غذایی» به عنوان منبعی که به بیوتکنولوژی میکروبی، میکروبیولوژی مواد غذایی، فناوری تخمیر، داروشناسی قومی، سمشناسی، محصولات میکروبی/گیاهان دارویی و تمام رشتههای مرتبط با تحقیقات ضدمیکروبی میپردازد، بهرهمند شوند.
ویژگیهای مشخصه:
- پوشش تمام مواد ضدمیکروبی غذایی، طبیعی و مصنوعی، با تحقیقات بروز در مورد هر نوع
- منابع اخیر در مورد هر ماده ضدمیکروبی غذایی قابل تصور
- شرح قوانین و دستورالعملهای نظارتی اخیر در انتخاب افزودنیهای مناسب برای محصولات غذایی خاص
- شامل نوآوریها در محصولات با ارزش افزوده ضدمیکروبی طبیعی
- ارائه کاربردهای فعلی و آینده فناوریهای ضدمیکروبی نوظهور و استفاده از مواد ضدمیکروبی برای نگهداری مواد غذایی چندعاملی
- شرح روشهای بهبود خواص ضدمیکروبی برای افزایش طول عمر در مبارزه با عفونت
فهرست مندرجات کتاب ضدمیکروبها در علم و فناوری غذایی
فصل ۱: کاربرد پپتیدهای ضدمیکروبی باکتریهای اسید لاکتیک در نگهداری مواد غذایی و سلامت انسان
فصل ۲: میکروبهای غذایی تخمیر شده و فرآوردههای جانبی نگهدارنده آنها
فصل ۳: کاربردهای عوامل ضدمیکروبی در علوم و فناوری مواد غذایی
فصل ۴: ضدمیکروبیها: یک عامل ضروری در صنعت مواد غذایی
فصل ۵: نگهداری مواد غذایی توسط ضدمیکروبیهای طبیعی: روندهای فعلی و چشمانداز آینده
فصل ۶: اثربخشی مواد ضدمیکروبی در ایمنی و کیفیت مواد غذایی: پیشرفتهای اخیر و روندهای آینده
فصل ۷: گیاهان به عنوان عوامل ضدمیکروبی در فناوری مواد غذایی
فصل ۸: مقاومت ضدمیکروبی و نقش مهم آن در امنیت غذایی: یک تحلیل علمسنجی و کتابسنجی
فصل ۹: کاربردهای بالقوه عوامل ضدمیکروبی طبیعی و کاربردهای آنها به عنوان نگهدارندههای زیستی
پیشگفتار کتاب ضدمیکروبها در علم و فناوری غذایی
در سالهای اخیر، تحقیقات متعددی در مورد فعالیت ضدمیکروبی محصولات طبیعی انجام شده است. مواد ضدمیکروبی طبیعی، متابولیتهای ثانویهای هستند که در گیاهان، حیوانات و میکروارگانیسمها یافت میشوند. در کاربردهای غذایی، این ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی میتوانند تحت تأثیر اجزای غذایی، فرآوری و ذخیرهسازی قرار گیرند.
از سوی دیگر، افزایش سطح نگرانیهای مصرفکنندگان در مورد مواد ضدمیکروبی شیمیایی و افزایش مقاومت میکروبهای بیماریزا، توجه جوامع علمی را به مطالعات در مورد فعالیتهای ضدمیکروبی بالقوه محصولات طبیعی معطوف کرده است. مواد ضدمیکروبی طبیعی عموماً به عنوان موادی بیخطر ثبت شدهاند و به نظر میرسد که امیدوارکنندهترین راه حل برای مقاومت میکروبی هستند و میتوانند به بهترین شکل خواستههای مصرفکنندگان برای غذاهای سالمتر را برآورده کنند.
در این زمینه، ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی به دلیل پتانسیل ارائه مزایای کیفی و ایمنی، با تأثیر کمتر بر سلامت انسان، مورد توجه تحقیقات و صنعت قرار گرفتهاند. علاوه بر این، استفاده از عوامل فعال طبیعی، معیارهای پذیرفته شده پایداری مواد غذایی را ارتقا میدهد. این کتاب یافتههای اخیر در مورد ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی از گیاهان، حیوانات و میکروارگانیسمها را که میتوانند برای کنترل فساد و میکروارگانیسمهای بیماریزا در محصولات غذایی استفاده شوند، بررسی میکند.
ساختار کتاب:
فصل اول کاربرد پپتیدهای ضدمیکروبی باکتریهای اسید لاکتیک در نگهداری غذا و سلامت انسان را بررسی میکند. فصل دوم میکروبهای غذایی تخمیر شده و محصولات جانبی نگهدارندهی آنها را برجسته میکند. در فصل سوم، کاربردهای عوامل ضدمیکروبی در علوم و فناوری غذا را شرح میدهند.
در فصل چهارم، مطالعات گستردهای در مورد مواد ضدمیکروبی در تحقیقات دارویی و پزشکی را مورد بحث قرار دادهاند و فصل پنجم، نگهداری غذا توسط مواد ضدمیکروبی طبیعی: روندهای فعلی و چشماندازهای آینده را برجسته میکند.
در فصل ششم بر اثربخشی مواد ضدمیکروبی در ایمنی و کیفیت غذا تأکید میشود. در فصل هفتم گیاهان را به عنوان عوامل ضدمیکروبی در فناوری غذا توصیف میکند و در فصل هشتم مقاومت ضدمیکروبی و نقش مهم آن در امنیت غذایی را برجسته میکنند. در نهایت، در فصل نهم رویکردهایی را در مورد استفاده از عوامل ضدمیکروبی طبیعی و کاربردهای آنها به عنوان نگهدارندههای زیستی برجسته میکنند.
نویسندگان:
نام: آرتی گوپتا (Arti Gupta)
افیلیشن: استاد بیوتکنولوژی، کالج مدرک شری آواد راج سینگ اسماراک، گوندا، UP، هند
نام: رام پراساد (Ram Prasad)
افیلیشن: استاد میکروبیولوژی، دانشگاه مرکزی مهاتما گاندی، مطهری، بینهار، هند
مشخصات کتابشناختی:
- عنوان فارسی: ضدمیکروبها در علم و فناوری غذایی
- عنوان انگلیسی: Antimicrobials in food science and technology
- عنوان مجموعه: روندهای فعلی در تحقیقات ضد میکروبی.
- نویسندگان: آرتی گوپتا (Arti Gupta) و رام پراساد (Ram Prasad)
- شابک (جلد سخت): 9781032215563
- شابک (جلد کاغذی): 9781032215570
- شابک (کتاب الکترونیکی): 9781003268949
- کد DOI: https://doi.org/1201/9781003268949
- ناشر: انتشارات CRC، 2024
- نوبت چاپ: چاپ اول (First edition)، بوکا راتون، فلوریدا: انتشارات CRC، ۲۰۲۴
- تعداد صفحات: 180 صفحه
- زبان: انگلیسی
- موضوعات: MESH: عوامل ضد عفونی | افزودنیهای غذایی | ایمنی مواد غذایی - روشها | محصولات بیولوژیکی | میکروبیولوژی مواد غذایی







همتی –
نسخه فیزیکی کتاب موجود است. برای سفارش ترجمه کتاب و یا خرید کتاب چاپی از طریق فرم تماس با ما و یا واتساپ با اپراتورهای ما در ارتباط باشید.